Tak rasa baby gerak

Salam. Nk tnye, kita start rase bby gerak mse brpe week ye? Sy dh nk msk 20week, tp still x rse bby gerak. Normal ke?

17 Balas

Normal tu sis.. Mngkn baby gerak tp sis yg xperasan.. Sy msa 20week pn xada rasa apa2.. 24week baru dok brasa angin² mcm meletup dlm perut.. 26week cm tu baru mula rasa baby gerak².. Now 31week.. Baby punya gerak smpai nk trkencing rasa nya... Sabar ye sis.. Xlama lagi rasa la tu... 😊