Tak rasa baby gerak

Salam. Nk tnye, kita start rase bby gerak mse brpe week ye? Sy dh nk msk 20week, tp still x rse bby gerak. Normal ke?

17 Balas

saya 18w lagi dah rasa tapi masa tu takde la rasa sgt pun. anak first . ramai tak percaya tapi mak saya cakap sbb mungkin perut saya nipis. senang rasa and baby bump pun takda, ramai pertikaikan tapi saya buat bodoh je. takpa sis lain org lain dia rasa. cousin saya 7 bulan baru rasa baby gerak

5y ago

sama la saya 17minggu dah ada rasa bump sikit² ,mula ingat angin tapi kejap bawah kejap atas . cite kat ibu mula kata angin juga tapi dah banyak kali iye la tu baby bump hehe.. lagi² rasa masa lapar mesti rasa bump hehe