Kiraan kndungn tak sama dgn kiraan darah hcg

As Salam.. Nk tnye ibu2...ikut trikh first period sy, kndungn dh 4minggu 5 hari.. Tp dua hari lps sy cek drh hcg d klinik,nurse kte dalam kiraan kndungn 1-2 minggu.. Sy konfius dh ni...mn stu btl? Nurse srh dtg 2 mnggu lg utk scan... #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Normal. Sbb tarikh subur/persenyawaan yg sebenar kita tak tahu kan. Boleh jadi implantation tu lagi lambat sbb tu usia kandungan kurang. Memang selalu akan repeat scan lepas 2 minggu lagu

Normal. Kdg2 mmg lari sis bacaan kandungan

2y ago

terima kasih sis respon...