Baby kurang minum susu

Salam.. Nk tnye.. Baby minum bf + fm.. Lately susu bdn da start drop... Baby pon Kurg menyusu bdn.. Bg Fm je... Tp masuk 4 bulan ni dia da Kurg menyusu... Normal ke? Kdg2 tu buat 3scoop minumnya 1 scoop je😢 lps tu gigit puting botol dgn nk main... Berat pon naik sebulan dlm 200-400g je😞 ade x Cara nk bg dia minum susu mcm biasa semula skali naik kn berat Bdn dia..? Perlu tukar susu ke?#mommybuntu #firstbaby #1stimemom #babyfirst #ankfirst #bayi4bulanku

2 Balas

sis buat susu bila betul2 dia lapar... selalu 3 oz tu berapa jam sis bagi sekali?