Baby 2bulan 16hari

Salam nk tny..baby sy bru 2b 16h,,sy kerap juga bermain bersama baby,tp baby mcm xde beri respond sgt,suke sgt mata pandang keatas..kita bunyikan yg goncng3 tu pon dia tak mencari,kita agah2 pon kurang beri respond sperti snyum..kdg kita agah dia pon kne touch dagu or pp dia bru dia senyum tp kdg mata melilau pndng ke atas..sejak lahir dia ske pandng ke atas saja..da bawa pergi kt ustaz..tp ustaz ckp xde apa2..cume ckp penampakan sja..sbb bby mmg nmpk bnda ghaib.kdg klo dia pndg ke atas dia bole jd ketawa senyum sndri..klo agah bby pon xde kua suara mcm bby lain..ntah la sy nk terangkn pon xthu cmne...sy jd isau pulak.. so far mnm berak kncing bby ok..

3 Balas

perkembangan baby lain2.. mcm baby sy 2 bulan byk tido lagi.. kalau bgun buat tummy time, minum susu, tukar pampers.. pastu dia sambung tido pulak.. masuk 3 bulan bby blajar angkat kepala sendiri.. 4 bulan nanti boleh laa ajak sembang2 sbb bby dh byk bunyi.. 😊

1y ago

bby sy klo tummy time tu klpa still lentok lg..