jahitan terbuka

Salam nk tnya..ada tak yg pernah jahitan terbukak? Sy bru 10hari dh trbukak... Apa perlu buat..korg letak apa untuk cantum semula

21 Balas

Seramnye.. jHitan normal ke? Klu terok kne g klinik la.. klu xterok.. basoh ngn air garam cmpor asam keping je...

Klu brnk biasa mmg 10hr da tanggal benang..sy dlm smggu tggl da sbb sy minum pati gamat+haruan+ayam

Sy x sure sb x pernah alami, but lepas baca smua komen ada la ilmu dpt utk masa depan

Sy haritu 2 jahitan renggang. Sy guna solcoceryl. Cepat jahitan cantum balik.

Yeke.. Masa kua hosptl ..doc cek ok tk jahitn nya.

5y ago

Jahit bersalin norml wh

Mcm mana tahu terbukak? Dh bwk ke klinik tak?

Dlu sye mkn oren jea cntum sndr

Gel tu x trputus ke benang bhgian dlm ?

Jahitan opresen ke jahitan berslin normal ye

5y ago

Bsalin normal

Trus prgi klinik bdekatan jer pn...