Sakit pada bahgian bawah perut

Salam nk tnya normal ke kalau rasa sakit pada bahagian bawah perut...sy xpasti sakit pada rahim atau pudi kecing...setia kali kalau nk bngun dripada duduk atau tidur akan rsa sakit pada bahagian tersebut #firstmoment#firstmom #firstbaby #ingintahu

6 Balas

sy pun mcmtu sis masa trimester pertama. cramp teruk bawah perut.. sy baca kalau cramp tu rahim nk mengembang.. skrg sy da masuk trimester 2 dah tkde rasa pape. jangan risau ok 😊

12mo ago

doktor ckp jarang berlaku kes mcm ni...maybe jgak sbb tulang rahim kita nk berkembang

Masa pregnen memang sakit sikit2 sini sana. Tapi kalau sakit sgt atau ada spotting, jumpa doktor ya.

sy pon cramp ms trimester kdua. skt pelviks lg. msuk trimester ke 3 trus hilg sakit cramp tu

12mo ago

sy pun skrang trimester kedua...hrp ii msuk trimester ketiga dahh xsakit

saya pon rasa cmtu sis .. skrg 11week , nurse ckp maybe rahim nk mengembang ..

Saya pun macamtu. Mungkin awal2 pregnancy mmg mcmtu

Saya pun ada macam tu. Kadang2 bersin pun sakit