TANDA-TANDA NAK DEKAT BERSALIN

salam nk tnya lah pengalaman mommy semua .. tanda2 nk dekat bersalin selain Pecah air ketumban dgn keluar lendir + darah ada tak ? Plizz Saya First Mommy Sekarang 36Week ( 10/12/20 ) Sedang Alami Cramp Perut Contraction Palsu Rasenya Tpi Dah 20Jam Rase Sakit , Nak Pergi Hospital Risau Dokter Marah Sbb Tkde Pecah Air Ketumban Atau Keluar Darah Rase Baby Aktif Jer Tendang Sana Sini Tpi Still Rase Sakit Tuu . Ada Tak Tanda Lain Selain Tu ? Pliss Saya Ingin Tahu Sangat² .. #firstbaby #1stimemom #mommybuntu #pregnancy #jangandibully #bantusharing

2 Balas

doktr takan marah la... prut mengeras setiap 5 minit.. makin lama makin sakit.. di pngang d pngung smua..