first baby

Salam nk tnya. Klau perut mengeras skli ngn sakit 10 minit skli tu prlu g hospital ke.. 10 minit skli msti mngras skli sakit. Lpastu ok balik. Pstu mngras balik. Maaf sy xtahu sbb first baby 37w6d

1 Balas

Kalo keras n rasa skit sgt prgi hospital. Kalo xsakit xperlu tu Braxton Hicks je. Try ubah posisi bila keras or skit. Kalo bkurangan tu contraction palsu. Kalo mkin sakit tu tnda nk bersalin

4y ago

Tq sis. Alhamdulillah dah slmat brsalain keesokkan harinya. 😁