demam panas

salam… nk tnya bayi 11 bulan demam dah 2 hari panas kemarin tu ada juga turun sikit panas dia suam2 dan berpeluh selepas da bagi ubat dri klinik kmrin.. tapi pagi ni masi panas dari smlm x henti adakah perlu bawa ke hospital terus atau teruskan dlu makan ubat yg di bagi doctor dri klinik?😥 katanya doctor baby demam sebab tonsil.. takut pula rasanya..

2 Balas

sis Cuba bg mkn mknn n minuman y sejuk2..susu sejuk.. yogurt..klau nk bt susu or yogurt ice cream homemade pn blh.bg ubt on time pastu beli spray ulser bb