Baby 3 bulan

Nak tanya. Ank saya baru 3 bulan. 3 hari demam panas, saya bagi ubat demam dri klinik je. Lps tu panas dh ilang, tetiba ada bintik merah dri kepala sampai perut. Ada yg pernah mcm ni ke?#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

4 Balas

Baby dah vaksin ke? Please bawa baby to hospital terus. Demam > 48 hours tu tak normal tambahan dengan bintik bintik, lagi tak normal. Hospital please!

Kalau betul betul demam campak (measles), kadar kematian 1/3… tinggi tu…. Banyak komplikasi lagipun baby kecil…. Please bawa hospital terus!

klu mcm tu demam campak sis

Bawak hospital terus sis