Ni mucus ke??

Salam nk thu saya dh 9 bulan lebih dh start sakit skit Ni kputihan biase atau tanda?? Maaf agak geli sikit Sblm ni takde keputihan mcm ni apa tp satu hr ni rse tak selesa

Ni mucus ke??
2 Balas

saya masa 37w pun ada keluar macam ni besar , start dari keluar macam ni perut sakit on off sampai lah 39w ni tapi taktau baby nak keluar bila ..

kalau ltk bawah air die larut, maknanya keputihan. kalau x larut boleh jadi mucus plug.