Ada darah ketika lepas buang air.apa tanda? Minggu 32 4hari

Maaf kalau geli sikit gambar. Ada sesiapa penah ade pengalaman mcm ni? 🥹 Takde tanda² sakit, cuma lately ni baby agak aktif. And skrg kepala dibawah.#serius_ingin_tau

Ada darah ketika lepas buang air.apa tanda? Minggu 32 4hari
5 Balas

Sis pantau keadaan dulu. sy pnh jd mcmni, 1st xde pape mcm darah lalu je. 2nd kwn sy, klu berlanjutan means kguguran.

1y ago

betul tu...cuma sekali tu je.. kata doktor mmg xnormal kluar drh mase week 32 and above (bukan tanda bersalin)..sbb drh tu bukan continous kluar and xheavy flow..☺️ lega rasanya...sbb 1st baby..risau terlebih

rujuk hospital segera.. tidak normal kluar sebarang darah sepanjang 9 bln preggy..

gerak ke hospital cpt sis.

dah bersalin ke tu?

sis dah ke hospital?

1y ago

klinik saje...doktor kata takde pape yg merisaukan selagi ada pergerakan baby, tak continous kluar darah or sakit perut.☺️