Baby meneran dan mengeliat

Salam.. Nk tanya,normal ke baby kerap meneran dgn mengeliat.. Terutama dlm tido.. Dlm 10 saat skali dia meneran/mengeliat dlm tido.. Lgi2 time awal pgi.. Normal ke? Dia meneran/mengeliat tue mcam sakit perut.. Dh bedung dh.. Tpi kadang2 tangan dia kuat sampai boleh trkeluar dari bedung. Baby mengeliat sampai trkeluar dari tempat tido.. Harini umur baby baru 42 hari. Normal ke? #anakfirst #newmother

26 Balas

Normal sis. Nk bina badan org kata. Bby sy dlu mmg cmtu. Sampai merah2 muka dia. 😁