TEKANAN DARAH RENDAH

Salam nk tanya.. skrng 2nd trimester tapi bila cek bp mesti dlm lingkungan 102/53.. cara nk atasi mcm mne ye dh 3 hari cek bp masih rendah

TEKANAN DARAH RENDAH
3 Balas

tapi boleh lah tuh 100 atas sikit saya hari2 dapat 100 kebawah 😣 paling tinggi 90 keatas paling rendah 90 kebawah hmm misi dia cek bp banyak kali sebab risau sangat ..

2y ago

sis ade drh tinggi ke..kot mkn ubt drh tinggi ke

Boleh makan buah atau makanan yg naik kan darah.. contoh buah jambu klau sayur mcm bayam, brokoli. Seafood kerang rebus bagus jgk. Apa2 cuba ikhtiar✨

2y ago

Jambu dh mkn tapi still sama bp.. okay saya cuba heheheh tqq

Reading ni consider ok tak smpai tahap rendah lg. Cuma nadi awk laju sikit dari normal.

2y ago

ni ok lg..klu rendah..