firstBaby

salam nk tanya, saya pregnant 23weeks. normal. ke tak kalau baby kekadang tendang, kekadang tak tendang? kalau panggil pun dia tak bagi respon. #firstbaby

6 Balas

Wasalam . Saya rasa normal je .. saya dulu pun mcm tu selalunya time mlm kita nk tidur tula baru nk tendang2 .. nanti dh 6/7 bulan lg kerap tendang2. Tp kalau awak risau boleh laa tanya doktor . InshaAllah xdk apa2 😊

sama saya 23week juga.. bby kdg aktif kdg x tp sy akn pastikan tiap hari gerak laa.. keep positive tp kalau risau pergi hosp atau klinik ok. 😊

Nak tanya, tendangan baby tu rsa dia macam mana ya? Sy dah 21weeks tapi still tak perasan tendangan baby kat dalam perut.

5y ago

Yekee... Saya dh 24w x rasa pun.. Ke x sedar.. Sb mommynya ni aktif sangat gerak sana sini.. Nak baring pn time malam je.. Tu pn trus terlelap.. Aduhai ank ibu ni..

Sama..sy pn 23 minggu..kdg2 aktif sgt..kdg2 snyap je..

Kadang baby tido kalau dia tak respond.

Baby tgh syok main PubG🤣

5y ago

Kan.. Hahahahahaah