Perut mengeras

Salam nk tanya, normal ke kandungan saya skrang 26 minggu . Perut sekarang makin kerap mengeras la. Dah 2-3 minggu jgk asyik mengeras je. Kalau berdiri atau berjalan lg kuat mngeras. Normal ke atau kene ke klinik cek ?? Minta pendapat ??

1 Balas

Saya pon kerap mengeras perut sekarang. Tapi bila usap2 dia lembut balek. Kdg bring tak buat apa pon mngeras juga. Kalo lepas mkn then tros berjalan mana2 mmg akn keras. Tp xjumpa doc pon. Rasa tu normal kot 😬 sbb tgk bby still bgerak mcm biasa

5y ago

normal ke sis, harap nye normal la ye. Takut jgk rasa.