24 weeks baru

Salam nk tanya mommy dlm ni pnh x rasa ngilu dkt bwah bila baby gerak.. Sblum ni ank sulung masa dah sarat dlm 30 weeks ke atas bru rasa ngilu mcm tu.. Kenapa ye?? #pleasehelp #pregnancy #advicepls

2 Balas

Sama 😭saya first baby skrg 21w, dari 18w dah rasa ngilu kuat. mula mula excited bila baby gerak, makin lama makin kuat tambah ngilu lagi adoi 😭😭