Kepala bayi

Salam nk tanya ada tips tak mcm mana nk hilangkn kerak kt kepala bayi ni? Nk tolong kutilkan takut baby sakit pula #firstbaby #seriusnanya

Kepala bayi
15 Balas

mertua saya bagi mandi dengan santan segar, alhamdulillah lepas beberapa hari dia terkupil sendiri

amek kapas muka letak minyak kelapa dara. tonyoh tapi slow2. anak saya buat mcm tu hilang.

Newborn ke? Cukur rambut, selalu sikat walaupun botak Letak minyak zaitun.

sye dulu gosok2 dgn baby oil. bagi tanggal.

pakai baby oil gosok slow2 syg.