Spotting 25w

Salam nk tanya ada kuar spotting skrg dah 25w, normal ke tak eh . Apa perlu buat? #ingintahu

Spotting 25w
3 Balas

Jgn panik. Pg je klinik. Saya haritu pun spotting mcm ni time 22W. Alhamdulillah kandungan semua okay. Saya haritu sebab keputihan yang banyak + kencing kotor jadi dia keluar spotting mcm ni. Lepas on antibiotik dah takde dah. Jgn google jgn dgr kata org. Pg je klinik. InsyaAllah semua okay.

second trimester sepatutnya tak keluar darah ..better gi check...saya hari tu 18 week ada spotting sikit. .saya gi klinik scan..doc kata uri saya kat bawah...tapi hari tu saya buat detail scan masa usia kandungan 21week dia cakap uri saya dah naik sikit dah alhamdulillah

tak normal .kena jumpa doc kadar segera . dkhuatiri tanda awl tuk alami keguguran..mg dpmudahkan segalanya amiin