krem sebelah perut

Salam .. Nak tnye ... Adakah norml klu rse mcm krem2 kt perut .. Tp sebelah kanan je .. Bila nk bgun jln kkdg rse tk selesa .. Sy bru prgnant 3 buln ..

1 Balas

Sy pernah rasa..then sy duduk semula sekejap..lps tu berdiri semula dgn cara mengiring..rasa krem tu dah hilang..

5y ago

Tp sy berhari jugk la .. Huhuu .. Sy bce kt google elok tido mengiring ke kiri .. Tp kkdg sy mengiring ke knan jugk .. Sb klu tido setempat je tk lena .huhu .. Adakah sbb tu ea ? Huhu