barang2 bby

Salam , Nak tnya ' smua barang2 bby yang nak kne bawak pi hospital mmg kne letak dalam plastik bag ke dlu ?? Sya skrg dah msuk 37mnggu ' insya allah smua brang ready dah Tp bila tgok2 org lain dorang susun dlam plastik dlu Saya tak tau ap2 lgi bab bru first time ??

barang2 bby
27 Balas

Sama lah first time.. Sy tgok dorang packing dalam plastik zip tu mcm senang pula

Tak semestinnya. Tapi utk dlm LR asingkan awal2. X la terkial2 nurse cari😅

Saya sumbat semua dalam beg..smpai hospital, nurse minta pampers dgn baju je

Kalau sy packing yg nk bawa masuk labooroom jew...

Packing nk bg nmpk kemas saja..

pack bju pon nk tiru org ke... 🤔

5y ago

Tu pun nak heran 😒..Mybe dia tanya utk tau mna yg lebih mmudahkan dia msa mlahirkan nnti..

Alamak, nampak pikachu🤣