Gambar scan 28 minggu

Salam nak tnya , smlm ay scan baby 28 minggu..normal ke bibir baby sama tinggi dengan hidung 🤭#firstbaby #ingintahu Sape ada scan, nk tgk gmbar boleh.

Gambar scan 28 minggu
12 Balas

baby tgh muncung2 mulut ajak borak kot.. hehe.. sy pon pernah scan skali dr cakap baby tgh sucking ke apa mulut muncung sgt tu.. hehehe.. chill sis

3y ago

hehe..yeke sis..harap gitu la ya...tgh sedap minum ke apa dlm tu🤭

Memang kot.. Klau nak kepastian sis kena scan 3d atau 5d lagi jelas. Scan 2d ni mmg bayang2 jela dapat tengok

3y ago

😂😂

baby saya mmg kuat muncung time scan. takpun dia tutup muka ngn tangann😆😆 #5dscan

2y ago

heheheh tulaaa scan dari 24weeks lgi asyik muncung jee🤣

bole jadi tue bayangan jari dia sbb kdg baby letak tangan tepi muka 😄

3y ago

in shaa allah sis.. 😉

baby muncung , majok ngan mommy la tu heheh , tomey muncung tajam dia tu 😆

baby tengah merajuk kodt kene kacau sis 🤭🤭

3y ago

haha..ini klaka..agaknya la kan🤣

Doctor tu badmood kot. Tak nak bg penerangan lebih2 pdhl bayar dia mahal 😂

3y ago

Betul, sy pun mcmtu. Nak takut/malu apa, kita bayar dia mahal2 takkan nak angguk geleng je, mesti la kena buka mulut tanya sekian2 😂

Sy rasa tu bukan mulut dia..jari agknya..mgkin masa tu tangan dia kt muka

3y ago

Oh yeke😅..mgkin dia buat muncung nk gurau ngn mommy dia🥰

Normal kot tu, this is mine masa 24weeks🥰

3y ago

alamakk.tak clear plak sis..

Tak tanya doc yg scan?

3y ago

doc xda ckp apa..sy balik br terfikir nk tnya🤭