Keputusan air gula

Salam nak tnya . Selalu keputusan air gula kita tahu bila ya sama ada ade gdm ke tak? Next appoimnt ? Bukan hr yg same erk .. #ingintahu Alhamdulillah hr nie bjaya minum air gula tanpa muntahh 🤗 mula3 masuk ambik darahh terkejutt dia punya cawan da nk same besar dgan milo ais kt kedaii 🤪org pesan mnm sekali tegukk je.. Camne nk sekali teguk cmtu 😅 ingtkan cawan kenduri tu je 🤣 udahh la 2 3 hr da xlalu nak makan duk terbayangkan hr kejadian . X tenang slgi x lps mnm air gula . Naseb da sett dlm kepala awal3 xde apa, xde apa . Yg penting pk positive. Awal pg usap perott ckp kt baby tlng ibu mnm air gula nnti ibu upah aiskrm 😂 doa bnyak3 . Selawat mintak dipermudahkan.. Minum smbl tutup hidung n laju3.. Pk positive n kite blh je demi kandungan ..

1 Balas

kalau klinik tempat saya, pagi test, petang klinik call bgtau result

2y ago

nurse kata , kalau result ok, diorang tak call.