sakit punggung bahagian kanan sahajaa .

salam , nak tnya normal ke time pregnant rasa sakit punggung bahagian kanan jee . saya baru 13week 🥹🥹

6 Balas

Sama dengan saya, start 6 weeks camtu start sakit punggung belah kanan je. Kadang2 tarik ke pinggang. Nak jalan susah, nak bangun dpd tdo susah, nak baring pun susah. Skrg dh 13 weeks alhamdulillah ansur hilang sakit dekat bahagian tu. Nak jalan laju sikit pun boleh dah. 😅

saya sakit sebelah kaki dari punggung ke betis😭malam2 susah tido bila sejuk sangat. nasib baik, bangun pagi je baru rasa sakit. pukol 10-11 gitu dah ok. nasib x baik, dari bgn tdo, sampai nak tido malam tu rasa sakit lagi. ngilu sangat.

sama laa, lagi2 kalau duduk bersimpuh ke apa. ada masa nak pijak pun sakit tapi peliknya sebelah kanan je

1y ago

tu la , nk jln pun skit sis 😅😅

Sama la saya.. Mesti sakit area situ

1y ago

yupp area kanan je dia skit , nk jln or berdiri pun takleh sgt dia mcm tarik urat kitaa 😅😅😅

sama saya,tiap malam urut

sama laa sayaa🤣