Tak ada morning sickness😕

Salam, nak tnya mommy semua. Ini first pregnancy saya..normal ke takde rasa morning sickness. Tp kadang2 je rasa mual tapi tak muntah pun. Saya skrg 8 weeks #ingintahu #firsbaby

3 Balas

ni mesti banyak tengok drama melayu nih. Asal pregnant je kena muntah. 🤣 Normal kalau takde alahan. Semua orang nak macam tu. Saya anak first alhamdulillah takde alahan. Cuma 2 minggu pertama tu loya sikit je. Macam angin penuh dalam perut. Pastu okay dah, semua menda melantak. Sampai tiap bulan naik 2 kg. Sampai ada gdm. 🤣 Ni tunggu masa, next week nak bersalin. Harap bersalin sebelum due lah. Moga Allah permudah urusan puan dan baby yer. 🥰

3y ago

Alhamdulillah. Selera makan kemahennn, takde menolak. Semua menerima je. 🤣