Strechmark banyak tpi kndungan masih kecil

Salam, nak tnya before pregnant saya ada sterchmark skit bahagian perut sbb buncit then bile pregnant bru 10weeks cmtu lagi byk strechmark smpai nurse syak saya pernah pregnant before this padahal ni 1st baby. Normal ke tak tkut jugak? #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Biasa je tu, normal. Tambah2 kalau before pregnant dh ada stretchmark, bila pregnant lagi laaa mudah nk ber tambah stretchmark. Benda ni bukan sbb pregnant je, Kalau tak mcm mana la laki2 pun boleh ada stretchmark. Maybe nurse tu selalu jumpa org yg pregnant perut comel je, bila jumpa jenis mcm kita terus mcm2 dipikirnya. Sy pun mcm puan, doc duk suruh makan vitamin c, tapi pendapat Sy stretchmark kalau ada susah dah nak hilang huhu

3y ago

tulah lagi bertmbah strechmark kt perut ada lah😅btw thankyou for your information