tiada haid boleh pregnant

Salam. Nak tnya boleh tak pregnant anak susu full bf, dan tak datang haid sejak bersalin. #anakbaru11bulan

2 Balas

Sis ad mkn or cucuk pe² perangcang ke? Klau xde tu berkemungkinan blh mengandung... Just bg pandangan 😊

5y ago

Klau cucuk memg dia suruh dtg bulan dlu but klau pil xsure plk sis... Tp klau awk dh bersama suami better sis rangcang sndr or mkn pil bkn ap tkut de baby lagi but rezeki jgk cuma terlalu awl... Kesian bby kecik lagi kn 😊

Ada amik apa2 perancang x?

5y ago

Yeke.. Sy x sempat period, dah kne cucuk depo..huhu tp klu x amik apa2, blh jadi jgk mengandung tu