Keluar darah 1 trimester

Salam, nak tny ibu2 penah x klua drah awal kehamilan. Itu normal atau ada tanda2 lain. Sy klua coklat2 hmpir smnggu.. cuma haritu mcm klua drh merah tp xpekat sgt. Bila nk solat , cuci & korek br ada. Klo x korek xda sgt. #2ndbaby

2 Balas

Nurse pernah pesan dekat saya masa buka buku pink. Kalau ada bleeding @ spotting berterusan, terus ke hospital utk pemeriksaan. Nurse kata jgn lengahkan sbb byk kemungkinan boleh berlaku.

yaa