Pantang Area Ampang

Salam, nak tanye sape2 boleh suggest org yg boleh jage utk pantang; mengurut, tungku, dan lain2... Ade tak contact number /fb/ig utk kawasan area ampang/kg pandan. Suggest yg korg penah gune service die. Please ? thankiuuuu ❤️

3 Balas

Azalea Confinement Essentials Trusted Cl dia semua orang melayu sahaja wasap.my/60193603989

Hai semua, jom tolong ibu ni suggest orang jaga pantang area ampang/ kg. Pandan!

3mo ago

Azalea Confinement Essentials Trusted Cl dia semua orang melayu sahaja wasap.my/60193603989

saya ambk natalis.

4y ago

Terima kasih.. Nnti Sya tgok Kat ig die.. 😘👍