Ukuran bayi kecil seminggu dari Gestational Age

Salam, nak tanya...kalau mengikut kiraan EDD saya dah 18 minggu...tapi bila scan baby kecik 1 minggu..should i be worry?#firstbaby

Ukuran bayi kecil seminggu dari Gestational Age
2 Balas

Mine pon kecik seminggu. But doctor cakap takpe, tak lari jauh pon. And doctor ada bagi ubat calcium jugak. As long as the baby keep growing, it should be okay. Kadang memang takleh follow tarikh last period kita

3y ago

aaminn...thank you sis 🙂

Kecik/besar seminggu tak apa. Yg merisaukan kalau gap besar sgt. Doktor pun tk ada komen apa kan? Selalunya kalau merisaukan doktor akan bgtau terus.

3y ago

doktor cuma kata tgk lagi 2 weeks camne...tpi dia tunjuk graf overall okay...heartbeat baby pun normal range...harap mmg xde apa lah...