keguguran

as salam nak tanya,ada tak kt sini ibu² yg pernah keguguran? mcm mn ya nak bg janin jatuh sendiri? Maksud sy ,baby yg tiada nyawa dlm rahim. sy takot la kalau kena cuci. ada yg boleh bg tips tak? terima kasih.

2 Balas

Gugur sendri sakit dia, mula2 mcm sengugut yg truk.. Mkin lme mkin sakit... Myb xsmpai thp org beranak la.... N lepas kluar ok xde ape2 la...

5y ago

Itula. Tgh risau skrg takot2 dia tanak kelua sendiri. In shaa Allah. Trima kasih ya sis

Kalau your doc plan utk cuci, teruskan je. Cuci ada bius separuh badan. Gugur sendiri pun sakit juga. Sama sakit

5y ago

Doc bg tempoh 2weeks utk janin keluar sendiri. Start dari harini.