penggunaan stokin

salam.. nak tanya umur berapa ye bayi tak perlu pakai stokin dah? anak saya dah 4 bulan

15 Balas

anak saya dah 5 bulan lebih. masih pakai stokin. sebab kakinya kerap sejuk

pakai bila malam & nk keluar rumah shj..siang x pakai pun x pe bg bby explore

anak saya sampai skg dah 5bulan masih pakai sebab kakinya cepat sejuk

2y ago

sy 2bulan dah try buka time siang,pki mlm n bila cuaca sejuk je,mitten pun umur sbulan da tak pki siang mlm

Stokin yg penting,,pkai kan smpi dia belajar jalan

Ank sy smpi 2 bulan je.. N pakai wktu prlu.