Kedudukan bayi songsang

Salam & hi, nak tanya pengalaman ibu² yang bayi songsang dalam kandungan. Sebab sy sekarang dah masuk minggu ke27, minggu nie kerap rasa perut macam padat sangat kiri kanan tetapi hanya rasa padat keadaan melintang je. Hanya rasa padat & perut ketat macam tu bila waktu malam sahaja. Waktu anak sulung dulu, takde plak rasa macam nie. Kandungan kedua mencabar sikit dari anak sulung sebab bayi songsang. Ada tak ibu² yang lain pengalaman macam tu juga? Terima kasih

1 Balas

awal lg sis blh ti saye 36w5d songsang , 37w1d dh kbwah smula Group baby dec2022/2023 https://chat.whatsapp.com/K6SHxUl5ivX5Y2L5aoIrTG

1y ago

tu la harap² boleh pusing balik la & masuk di laluan dia..macam yg sulung dulu, uri kat bawah tp bila dah msuk 32w tu..uri dah naik atas balik & baby dah masuk laluan dia