Susu drop sejak bulan puasa

Salam mummy, kalau masa period susu memang drop sangat ke? Lpastu kalau breast ni lembut je tu tnda susu kurang ke? Anak sy bila mlm je mngamuk susu xcukup.. Bila sy picit breast susu xkuar.. Setitik je kuar.. Trpksa bg fm untk bg dia tdo dgn lena.. Keesokannya bru susu sy byk balik. Mcm mna nk buat ye kalau susu dh drop? #pleasehelp #firstmom

2 Balas

lps buka kena minum byk air masak. tapi mcm sye mmg puasa pagi je. lps pump susu terus buka. sbb sye akn mengigil + haus gila. lps tu selalu sye lps je pump akn mkn terus utk make sure next wktu pump susu cukup.

time puasa mmg susu akan drop sikit je..tp cukup utk anak..time berbuka minum air suam then kurma sebijik