cuma nak tanya

Salam , nak tanya normal ke kalau berat badan turun ? dari 80kg turun 77kg. risau juga sebab next week nak scan dah ada denyutan jantung ke tidak. saya takut sebab berat badan turun takut jadi apa apa pada janin . nafsu makan memang berkurang #bantusharing #pleasehelp #jangandibully #1stimemom

1 Balas

InshaAllah baby okay je sis. Saya pun dari 1st appointment (6weeks) turun 3kg masa 2nd appointment sampai sekarang nak masuk 5months pun berat tak naik sgt. Just makan ubat apa yg dr bagi. Saya pun takde selera makan.