NORMAL KE ?

salam nak tanya normal ke bayi usia 3bulan berak 2hari sekali ..skrg anak minum full susu formula s26 gold ..

3 Balas

Anak sy pun berak 2hari sekali kadang² 3hari sekali. Haritu tanya misi yg jga sy, dia cakap normal sbb baby Fully Breastfeed, badan menyerap apa yg dia makan. Berat badan pun naik cantik, sebulan 1 kilo naik. Yg X normal bila tahi dia keras/susah berak

anak saya pun 2hari sekali.dia minum susu badan dan susu formula juga.pada saya normal as long dia berak mudah n takde darah.

Normal . Anak saya berak sehari 2 kali . Full susu dupro . Tengahari/petang dan malam .