Pregnant ke ?

Salam nak tanya mommy² semua.. Kalau macam ni pregnant ke tak? #First_Baby

Pregnant ke ?
54 Balas

Alhamdulillah semoga ibu dn bakal baby sihat2 hendaknya..doakn sy jugak ye masih menanti zuriat sndri..🙏🏻

Tahniah sis, dn untuk lagi pasti bgus jmpa Dr cek air kencing

tahniah mummy .. doakan sy dan suami jugak dikurniakan zuriat .. inshaAllah

4y ago

alhamdulillah aamiin.. semoga awk dan suami dikurniakan zuriat soleh dan solehah. Inshaallah aamiin

👏🏼 dah week berapa skrg sis? Dah masuk 2nd trimester kan?

Alhamdulillah tahniah sis,preg..jaga diri n kesihatan

tahniah.. awal lagi tu.. jaga diri n makn minum yer..

tahniah siss 😍 jgn lupa bnykkn rehat yee .

InsyaAllah positif, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

alhamdulilah tahniah..doakan saya

In shaa Allah pregnant. tahniah sis. ☺️