13 minggu baru bukak buku pink

salam nak tanya kalau buka buku pink 13 minggu tu dah kira lewat ke? nurse kk akan bising ke

8 Balas

ikut klinik juga, ada yang okay. Kalau awak takde masalah apa apa diorang tak marah, kot lah buka lambat tapi sebenarnya sangkut kencing manis ke darah tinggi ke kan. Memang nurse bising

Saya bukak 14 week..tp bila bukak buku scan doc ckp dh 15 week..nurse and doc tnya jgk nape lambat bukak buku..nasib baik ada alasan..so,diorg xbising pun...😁

saya baru2 nie buka buku pink 13w2hari..Alhamdulillah nurse ok je..Dia cuma bgtau lpas nie ank strusnya klo boleh bukak sblum 12w..

rasanya tngok klinik juga, kdng ada nurse yg marah ,kdng ada yg tak kesah...tulikan telinga je kalau kena marah hehehehhe ...

ala kena berleter sikit je. dorang berleter pun sbb dorang concern

Sy bgtahu time 10 weeks pun dah kena bising teruk🥲

saya pun kali ni lambat buka buku .... dah 13week ...

sy dah 15w x bukak lg.. tgh cri alasan yg sesuai 😅

5mo ago

hiii sy pun tk bukak buku pink lagi..tgh memikir alasan juga.