24w5d

Salam , nak tanya dekat mommies semua. Baby pada minggu ke 24 mmg ada pattern pegerakkan yg tertentu ye ? Cth nya mcm pagi, tgh hari, ptg dn malam . Ikut masa2 tertentu . Betul ke ? #1stbaby

1 Balas

biasanya dlm.pantang baby akan bgun waktu mlm cth time 3 pagi mcmtu. then lepas habis pantang masa tidur akan kembali normal

6y ago

Mcm mana nak make sure 1 pergerakan tu 1 kiraan . Ada gap ke ? @ setiap kali pergerakkan pertama kira 1 kiraan , then 3 minit lepas tu kire pergerakkan kedua ?