Kiraan Tendangan Baby Yang Betul

Salam nak tanya , boleh tau cara kiraan tendangan baby yang betul yang macam mana ? Saya confuse laaa minta bantuan semua 🥺 #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #jangandibully

2 Balas

Sis boleh buat group sis dgn suami....dlm tu sis tick n tngok jam pukul brpa baby kick...bila dh cukup 10 kick baby, sis boleh tick dkt buku pink...

3y ago

Ini ada cth nya 👍

nurse saya cakap kiraan setiap setengah jam, tak kisah lah setengah jam tu ade berapa gerakkn, still di kira 1 gerakkan...

3y ago

Ohhhhh ok paham , terima kasih ya 😉