Baby tidur mengiring

Hi mommies. Baby sy sebulan, dia selalu tertidur masa menyusu. Masa menyusu sy bagi mengiring badan dia supaya senang dia nak latch. Takpe ke biar baby tidur mengiring? Ada effect kat tulang dia ke mcmane? Sy tak ubah position sbb taknak dia terjaga.

2 Balas

tak affect tulang dia. cuma bahaya sikit takut dia terlangkup kita tak perasan, dia takleh pusing sendiri/angkat kepala/dada lagi.