7 weeks or 8 weeks

Salam nak tanya baru2 ni 19hb pergi checkup klinik KK.. scan alhamdulilah nmpak kantung tp dalam scan doc baru 5 weeks 4dys tp dekat apps nie dh 6 weeks. Kantung pun nmpak kcik skit tk nmpak baby. Doc ckaap doa2 lah ia menjadi.. herm.. risau! Tu normal ke cmne?

1 Balas

Try pergi swasta check. Sy pegi few swasta, mmg berbeza jugak ukuran and week tu. Ada yang sama ada yang lari seminggu. Normal ya 6 weeks tak nampak apa. Sy 8w baru nampak baby

10mo ago

oowh tue lah ingt nnti bulan september nk pergi scan dkt swasta.. 18hb sept kena checkup dkt KK time tue die dh kire 10 weeks.. mcm skrng kt apps 8 weeks... perkiraan doc dh 7 weeks 😅