Cirit birit 5 bulan

Salam nak tanya, baby sy 5 bulan dah 6hari cirit birit. Hari ketiga g klinik doc bg hydrasec utk 2 hari tp takde improvement. Dia akan cirit setiap kali after minum susu. Tadi bwk ke hospital n doc check darah dia okay n bg air garam. Patut ke tukar susu? Skrg dia minum frisolac. N boleh suggest nak letak apa bg hilang melecet? Sy letak diaper cream cetaphil tp mcm tak berkesan

2 Balas

maaf ,bab susu tuh tak bole jawab tapi yg cream tuh, bole try cream drapolene, sbb anak saya pakai mmg okay .

9mo ago

tkasih sis