Baby Taknak Susu

Salam, nak tanya. Baby saya dah 7 bulan lebih. Makan okay je. Pantang nampak orang makan mesti mintak makan jugak. Seminggu lepas dia selsema ,minum susu okay je. Sekarang selsema dah makin baik, tapi tetiba taknak minum susu pulak. Dah dua tiga hari macam ni. Sehari nak dapat 3 botol susu payah sangat. Padahal sebelum ni makan banyak, susu pun 5,6 kali sehari. Kenapa ye?#pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Mungkin baby terlampau kenyang sebab awak kata orang lain makan pun baby mintak makan. Jadi milk feeding schedule dia terjejas sedikit