Tiada tanda2 seperti pregnt

Salam nak tanya agak2 betul ke sy prenant sebab 2 mnggu lepas sy cek darah beta hcg result 7 jer n scan pun tak nampak.. hari ni sy cek upt skli lg mngunakan 3 brand berlainan naik double line .. tp simptom org pregnant tak ada pun pada sy.. klau ikutkan skrg 7 minggu.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom

Tiada tanda2 seperti pregnt
9 Balas

sya tau preggy 5 weeks..then 7weeks start alahan truk..berat turun 4kg..syukur klau tiada alahan...bila ada alahan akan buat kita berpikir smula bila nak preggy smula nnti..kesian husband bila kita alahan..muntah hari2, husband risau..tak lalu makan ,husband risau...bila sis takda alahan, besyukur la..hehe...

maybe awal lagi ni mommy.. sy da 10w baru ada rasa mual2 pening.. takpa insya Allah.. Allah tak uji mommy ada alahan skrg ni nak bg bersedia fizikal mental. ada org alahan teruk smpai kena drip air kt hosp. takpa mommy doa bnyk2.. ada rezeki anak, maka minta Allah pelihara. okay ya mommy jgn risau2 😊

saya now dah 28 weeks, alhamdulillah dari mula pregnant sampai sekarang takde alahan but baby alhamdulillah sihat dan membesar dengan baik. sis boleh repeat scan bulan depan kalau nak tengok baby. saya doakan semuanya baik baik je untuk sis

tahniah sis... teringin nk dpt dua line cmni.. doakn sye semoga ada rezeki... 8thn menanti...

lepas saya tau pregnt suami terus dapat alah . kesian dia 😅 saya cuma pening2 ja .

Biasa tu sis sy pn dulu mcm tu tiada rasa lain2 lps selang 1 bulan mcm tu bru muntah2

Tahniah sis... sya pun takde simptom pregnancy... jaga diri okay

xsemua org alami bnda sama. syukur kalau xde alahan

3y ago

owh .. ok2 tq

Belum 7 minggu lg ni. Mungkin baru 4-5 minggu

3y ago

Ovulasi lambat ni. Kalau 7 minggu line dah terang sgt2