Hai Mommy Semua...

As salam, nak tanya, ada x mommy2 bila scan, hanya nampak kantung saja baby x nampak lg... Saja bertanya,

16 Balas

Sy masa week 6 nmpk kantung shj. Week 9 scan lg, dah dpt dengar jantung

sye memula ritu...nanti dh bnyk mngu boleh scan lg... cuba ya...

berapa week? kdg tu persenyawaan lambat

Mase 5weeks

sya ok ja

Ya.. Ada.. Sy pernah.. Scan 3 x repeat kat kkia n 1 klinik swasta n tetap nmpk kantung.. Xde rezki lg.. Nk msk 12 week sy complete misscarige.. Moga sis masih ada rezki.. In sha Allah