Sembelit selepas pantang

Salam & hi . Nak tanya ada tak yang mengalami sembelit selepas berpantang.

13 Balas

Mcm normal lps bsalin smblit.. Sy pn kna dulu.. Seksa nk mbuang.. 😂

4y ago

Saya pon sembelit 10 hari tahan berak tpi sblm uh saya ade mkn oren gn sayur setiap hari air saya minum bnyk ii mentua bgi nasihat duduk je kt jamban uh beragan ii jgn teran nnti taik jatuh sendiri sakit memang sakit sbb taik dh keras skrng bila rasa nk membuang saya terus membuang tkde tahan ii dh lgi thn lgi sakit nnti

Sy minum air yogurt.. pasti kn tak sejuk time minum..

Makan ostemetrik shklee punya, lncar mmbuang