Due date esok tapi belum bersalin dan takde turun tanda langsung

Salam , nak tanya ada tak ibu2 yg belum bersalin lagi , sy due date 20/10 skrg dah 39 weeks 5 day tapi takde turun tanda lg nak bersalin , doc pun dah bagi tarikh untuk serah diri ni tapi masih berharap boleh turun tanda dan bersalin normal tanpa induce 😢#firstbaby

12 Balas

sya pon due 26/10 ni .. tapi takde tanda2 lagi .. huhuhu risau jugakk .. tapi xnk stress2 😭

1y ago

sama lah .. first baby .. mnta2 takde pape and dipermudhkan segala urusan smua mummy2 yang bakal bersalin ❤️