Due date esok tapi belum bersalin dan takde turun tanda langsung

Salam , nak tanya ada tak ibu2 yg belum bersalin lagi , sy due date 20/10 skrg dah 39 weeks 5 day tapi takde turun tanda lg nak bersalin , doc pun dah bagi tarikh untuk serah diri ni tapi masih berharap boleh turun tanda dan bersalin normal tanpa induce 😢#firstbaby

12 Balas

nnt selalu jugak bercakap dgn bayi suruh turun awal, sy selalu buat mcm tu usap2 perut bersembang ajak baby cepat2 turun lpstu exercise dlm rmh. kerap kan buat kerja rmh berpeluh insyaAllah boleh